Janneke Lukkien Fotografie www.jannekelukkienfotografie.nl           Foto 1. Wendy met Giel. Foto 2. Links Giel, rechts Jimte.

Wie zit er achter de Lappen Fabriek?

Mijn naam is Wendy Boersma-Dijkstra, 37 jaar en degene die achter de Lappen Fabriek zit.

Met een grote passie voor (friese) paarden en een creatieve hobby kwam ik jaren geleden op het idee om onderleggers te gaan maken. Waar het in 2011 ontstond als hobby is het inmiddels een bedrijf geworden om trots op te zijn!

Van YdneW Creations naar Lappen Fabriek.

Daar hoorde natuurlijk ook een leuke naam bij. Voor mij was dit niet zo ingewikkeld, door mijn voornaam om te draaien zat ik al op YdneW. Het grappige was dan weer dat Yd, omgekeerd ook weer het begin van mijn achternaam was en neW stond voor iets nieuws. Echter was het lastig te onthouden en moeilijk uit te spreken. Daarom heb ik er de Lappen Fabriek van gemaakt. 

Mijn modellen:

Al mijn ontwerpen worden hoogst persoonlijk getest door mijn trouwe modellen. 

Eind 2020 is Giel fan 'e Sylhoanne bij ons gekomen. Giel is 13 jaar. (Andries x Olof) Giel heeft al veel gepresteerd bij zijn fokker, waarmee hij het sportpredikaat behaalde (ZZ mennen) en ster werd. Bij ons is hij model en word onder het zadel gereden. Hij gaat regelmatig mee op wedstrijd op L niveau.

In mei 2023 is Douwe fan é Koaten bij ons gekomen. Douwe is nu nog een jaarling, maar wordt naar verwachting een grote maat Shetlander. Douwe is een heuze toverbal die bruin was toen we hem kochtten maar inmiddels een echte appaloosa! Met z'n jonge leeftijd en enorme ego nu vooral een grote grappenmaker die met regelmaat voorbijkomt op Instagram. 

Links Douwe mei 2023. Rechts Douwe Juli 2023.

In memoriam, Jimte.

Jimte fan Fjildsicht nam het poseren altijd erg serieus. Naast zijn modellen bestaan hield hij er nog een sport carieëre op na. Hij liep Z1 dressuur, maar door heel veel pech en blessures was hij met vervroegd pensioen. Jimte is 12 jaar geworden. (Maurits x Beart)

Helaas is hij ons ontglipt op 26 april 2023.

 

Wendy

 

© 2011 - 2023 Lappen Fabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel